hænder

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 15:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Andet

Viby Folkefest

11.06.22
Årets Viby Folkefest finder sted i vores allesammens nyåbnede Cosmos og kommer til at bestå af en række workshops som alle favnes af årets tema: Sansning.

Sanserne er vores kobling til verden og efter to år med nedlukninger og isolation vil vi dedikere en dag til at skærpe sanserne og det at sanse – at mærke verden og fællesskabet i den. Til folkefesten kan vi, i fællesskab, komme væk fra skærmene og glemme alt om, at der engang var noget der hed zoom-møder og online-undervisning og fordybe os i en masse aktiviteter og workshops som gør noget ved os. Der er ingen app, der kan få os til at mærke spaghetti mellem tæerne, smage i mørke, danse i andres stilhed eller balancere sig fra A til B, og det vil vi gerne slå et slag for. Samtidig vil vi også skabe refleksion over, hvad alt det her egentligt betyder for den enkelte, uanset om man er barn, ung eller voksen. Viby Folkefest er målrettet børnefamilier, men alle skal være hjerteligt velkomne til at deltage

Sæt et kryds i kalenderen og kom og vær med til et brag af en folkefest!

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne, KulturCosmos og Roskilde Kommune.

Gratis