Maling og papir

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børn

Lørdagsløjer: Mal med naturens farver

01.04.23
Vær den første, der maler med farver fra Jyllinge.

Sammen med billedkunstner Cecilia Westerberg tager vi på en fælles sanketur i nærområdet og taler om de planter og blomster vi finder. Bagefter skal vi prøve at male fantasilandskaber og de dyr, der bor her, med naturens farver. 

Arrangementet er en optakt til Litteraturfestivalen og i den forbindelse vil biblioteket gerne låne de fine malerier, der bliver lavet i denne workshop. Malerierne vil kunne hentes igen efter festivalen.  

Inspiration til fantasilandskaberne og dets dyr kommer fra bogen Terra Ultima af Raoul Deleo

 

For børn fra 5-10 år og mindst 1 voksen pr. barn. 

Både børn og voksne skal have en billet. 

 

Hvad er Lørdagsløjer?

Lørdagsløjer er et familiekoncept som tager udgangspunkt i de bøger, film og musik I kan finde på biblioteket. Igennem aktiviteter og kreativitet bliver historier foldet ud og nogle nye kan opstå. Løjerne er til børn og deres voksne.

 

Hvem er Cecilia Westerberg?

Cecilia Westerberg er billedkunstner. Hun arbejder med tegning, konceptuelle kunstnerbøger og 2D-animation og er dybt inspireret af begrebet tid. En af hendes største passioner er at arbejde med stedspecifikke projekter, der er stærkt forskningsbaserede, hvor hun kan udgrave historier fra fortiden og transformere dem til tegninger og levende billeder, der afspejler nutiden. 

Cecilia har tidligere arbejdet med workshops henvendt til børn på Statens Museum for børn og så har hun lavet udstillingen Alkymistens Laboratorium - en sanselig kunstudstilling for børn og voksne, som bl.a. kunne ses på Willumsens Museum. 

I kan læse mere om Cecilia her Cecilia Westerberg |

Materialer