Om dette arrangement

Tid
10:00 - 15:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
Børn

Roskilde Børnefestival

28.06.22
Kom og skyd sommerferien i gang med musik og krea-aktiviteter til Roskilde Børnefestival!

For tredje gang afholder vi Roskilde Børnefestival - en lille endags festival for børn fra 6 år og op og deres voksne. I kan blandt andet opleve koncert med Astro Buddah Agogo, deltage i krea-aktiviteter, eller lære at rappe med MC Caffe. Festivalen foregår i Klosterparken og Bibliotekshaven tirsdag d. 28. juni kl. 10 – 15.

Program

KL. 10 - 15: Åbent i Kreativt hus for børn, med drop in krea: DIY armbånd og rytmeinstrumenter

kl. 10 - 12: Den orange bølge - kunstworkshop
Snart vil tusindvis af mennesker bevæge sig til lydens bølger på Roskilde Festival. Kom og vær med når billedkunstnerne Iben Ammentorp Bentzen og Lisbeth Bank Nielsen, der også underviser på Roskilde Musiske Skole, går helt i orange og skaber en kæmpe orange bølge sammen med deltagerne på Roskilde Børnefestival. I fællesskab laver vi tryk med appelsiner på karton, og lader bølgen vokse i takt med, at der trykkes løs.


kl. 10.30 - 11.15
kl. 13.30 - 14.15: Rap-workshop med MC Caffe
RAP står for Rytme og Poesi, men når man rapper med MC Caffe handler det om at Gør Rap Til En Leg! MC Caffe inviterer til en sjov sommer rap workshop, hvor I skal have fokus på ferien. Med rim, flow og fede beats, skal I skabe jeres egen lille sommer rap. 

Live Musik:
kl. 12 - 13: Astro Buddha Agogo
Kom i stemning og hør Astro Buddha Agogo på Spotify: https://open.spotify.com/artist/6M7pzr7do4kBBXHn47oWft

 

Drop-in. Ingen tilmelding.