Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Børn

Udstilling: Eleføniks og Sneglegiraf – usædvanlige og smukke dyr fra et hemmeligt kontinent

13.05.23 - 03.06.23
Opdag og bliv betaget af Raoul Deleros fantasifulde og smukke illustrationer af dyr fra det ukendte og hemmelige kontinent, Terra Ultima.

Illustrationerne er fra den fantastiske bog, "Terra Ultima - Opdagelsen af et nyt kontinent", hvor Raoul Delero tager læseren med på en fantasifuld opdagelsesrejse i en finurlig og skøn blanding af kunst og naturvidenskab. Vi er umådelig glade for, at vi har fået mulighed for at udstille 13 af Deleros illustrationer på dette års Roskilde Litteraturfestival. Så kom og gå på opdagelse i Raoul Deleros skønne skabninger fra kontinentet Terra Ultima. Der vil også være små opgaver, som I kan løse undervejs. 

Bliv klogere på kunstbogen, der danner rammen for børneaktiviteterne på Roskilde Litteraturfestival.

Om forfatteren til Terra Ultima

Raoul Deleo er en hollandsk illustrator og billedkunstner, og bogen er udgivet på forlaget Forlæns. Du kan låne bogen med hjem og der bliver indkøbt flere eksemplarer i forbindelse med festivalen.

Arrangementet er en del af Roskilde Litteraturfestival, der løber af stablen lørdag d. 13. maj
Temaet for årets festival er ”Vi elsker naturen”, og det bliver en sprudlende dag med forfattersamtaler, kreative workshops, musikalske oplevelser, fællesspisning og meget mere.

Glæd dig til en festival, der passer på dig og naturen.