Pige igang med at male med plantefarve

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børn

Verdensmålsugen: Mal med naturens farver - Drop-in workshop

29.04.23
Opdag naturens hemmelige farver.

Sammen med billedkunstner Cecilia Westerberg skal vi undersøge nærområdets palette af farver fra planter, blomster og bær. Med farverne skal vi male fantasilandskaber og vi skal prøve at male de dyr, der må bo i landskaberne. 

Arrangementet er en del af Verdensmålsugen og en optakt til Litteraturfestivalen og i den forbindelse vil biblioteket gerne låne de fine malerier, der bliver lavet i denne workshop. Malerierne vil kunne hentes igen efter festivalen.  

Inspiration til fantasilandskaberne og dets dyr kommer fra bogen Terra Ultima af Raoul Deleo

 

For børn og deres voksne. 

 

I kan læse mere om Verdensmålene og Verdensmålsugen her De 17 Verdensmål | Verdensmål (verdensmaal.org)

Hvem er Cecilia Westerberg?

Cecilia Westerberg er billedkunstner. Hun arbejder med tegning, konceptuelle kunstnerbøger og 2D-animation og er dybt inspireret af begrebet tid. En af hendes største passioner er at arbejde med stedspecifikke projekter, der er stærkt forskningsbaserede, hvor hun kan udgrave historier fra fortiden og transformere dem til tegninger og levende billeder, der afspejler nutiden. 

Cecilia har tidligere arbejdet med workshops henvendt til børn på Statens Museum for børn og så har hun lavet udstillingen Alkymistens Laboratorium - en sanselig kunstudstilling for børn og voksne, som bl.a. kunne ses på Willumsens Museum. 

I kan læse mere om Cecilia her Cecilia Westerberg |

Arrangementet er en del af optaktsprogrammet til Roskilde Bibliotekernes Litteraturfestival lørdag d. 13. maj, som i år har temaet ”Vi elsker Naturen ”

 

Materialer