colourbox billede

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Den grønne sofa 2: Fyraftensarrangement om klimaet

03.06.21
En samtale om civil ulydighed med Extinction Rebellion.

I den anden samtale i rækken af fyraftensarrangementer om klima og miljø præsenterer vi Extinction Rebellion. Repræsentanter fra folkebevægelsen vil indlede med et kort oplæg, der handler om, hvornår nok er nok set fra en klimarebels side. Efter oplægget er der mulighed for, at du selv kan tage del i samtalen og ytre dine holdninger til emnet. Derved bliver vi både klogere på os selv og hinanden.

Extinction Rebellion er en voksende folkebevægelse af almindelige borgere samlet omkring et åbent oprør mod den danske regering for at beskytte livet på jorden.

Sted: Scenen på Roskilde Bibliotek
Gratis billetter.

Baggrunden for Den grønne sofa 
– miljø, klima og bæredygtighed til debat

Den grønne sofa er en række fyraftensarrangementer om verden, klima og miljø. Klimaet fylder meget i den offentlige samtale, men hvad ved vi egentlig? Er verden mørk og på afgrundens rand, eller er der håb og lyse dage forude? Til arrangementerne er der fokus på den gode samtale om løsninger, problemer og verdens tilstand. Sammen hører vi et oplæg, og bagefter er der tid til debat, hvor du selv kan tage del i samtalen og ytre dine holdninger til emnet. Derved bliver vi både klogere på os selv og hinanden.