Om dette arrangement

Tid
9:00 - 10:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Stændertorvet 1
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Go' Morgen Roskilde – med Lars Kjølhede Christensen

02.08.24
Go’ Morgen Roskilde er atter rykket på Stændertorvet, hvor Annette W. Thuesen taler med historiker, forfatter og museumsinspektør Lars Kjølhede Christensen.

Dagens gæst, Lars Kjølhede Christensen, er til daglig ansat på RoMu som museumsinspektør, han er uddannet cand.mag. i historie og filosofi på Københavns Universitet, og har bl.a. skrevet om arbejderhistorie.

Der indledes vanen tro med en snak om, hvad der ligger af læsestof på natbordet, og naturligvis gæstens nyhedsforbrug og foretrukne nyhedskanaler med 3 nedslag på henholdsvis en lokal, en national og en international nyhed.

Publikum er som altid velkommen til at være med i samtalen.

Go' Morgen Roskilde afvikles i samarbejde med Roskilde TV den første fredag formiddag i måneden, hvor redaktør og journalist Annette W. Thuesen taler med en lokal gæst om nyheder, medievaner, bøger og verden, som gæsten ser den.

 

Sommerliv på Stændertorvet

Sæsonens to første omgange af "Go’ Morgen Roskilde" afholdes på Stændertorvet ved Byens Hus som en del af kommunens initiativ, Sommerliv på Stændertorvet, der igennem juli og august byder på hyggelige og spændende aktiviteter for alle.
Oplev bl.a debatter, legestuer, gadeteater, spændende madboder og meget mere.