Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Poetisk pausemeditation

13.05.23
Træd ind i tipien og oplev poesi på en ny måde, når vi inviterer til poetisk pausemeditation

Dharmalærer Christin Illeborg leder en guidet meditation, der åbner kroppen og sindet for poesien. Litteraturformidler Ann Luther Torp læser forskellige digte fra naturpoesien højt, mens du ligger eller sidder på en yogamåtte. Giv dig selv en pause med fordybelse i naturpoesiens mange verdener.

Der vil være poetisk pausemeditation tre gange i løbet af dagen. Klokken 10, 11 og 12.

OBS!
Du skal reservere plads/hente en gratis billet for at deltage.

Mere info om Christin Illeborg:
Christin Illeborg er en Dharma-baseret meditationslærer og indehaver af Nordic Dharma og medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. Hun tilbyder undervisning i mindfulness-programmer, buddhistisk psykologi og indsigtsmeditation formet efter de nordiske levevilkår. Christin leder silent retreats i Danmark og Sverige, og underviser både professionelle mindfulnesslærere, privatpersoner og virksomheder. Christin har praktiseret meditation siden 2000. Hun har tidligere været involveret i en japansk, en tibetansk, i theravada-traditionen og senest i den mere sekulære Vipassana-mindfulness bevægelse. I 2017 gennemførte hun: The Committed Dharma Practitioners Program og i 2022: uddannelsen som Dharma lærer ved Bodhi College UK. Christin er desuden uddannet filmklipper (DDF), yogalærer og kognitiv terapeut.

 

Arrangementet er en del af Roskilde Litteraturfestival, der løber af stablen lørdag d. 13. maj
Temaet for årets festival er ”Vi elsker naturen”, og det bliver en sprudlende dag med forfattersamtaler, kreative workshops, musikalske oplevelser, fællesspisning og meget mere.

Glæd dig til en festival, der passer på dig og naturen.

 

Q&A med Christin Illeborg