Copenhell

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
25 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Musik

Lytteklub: Copenhell

23.05.19
Få inspiration til hvad du skal høre på COPENHELL

Det er blevet en hel lille tradition at lave lytteklub om Copenhell på Roskilde Bibliotek sammen med det lokale metalmiljø obSCENE.

Til dem der tror, der er støvet på Roskilde Bibliotek, kan de komme ned og tjekke, om det passer, når der torsdag 23. maj er lytteklub med tre gæstefortælleres anbefalinger til årets metal-festival Copenhell på Refshaleøen.
Med en musikprofil, der spænder fra rigtig rock til dødsmetal og i øvrigt tiende gang den bliver afholdt.

Lytteklubben sker knap en måned før festivalen, og der bliver helt sikkert hvirvlet eventuel støv af bøgerne og vækket spøgelser i magasinerne, når de tre metalhoveder præsenterer favoritnavne fra plakaten og fortæller anekdoter fra den hårdeste rocks verden.

De tre, der træder op på scenen og øser af deres kilder er:
Zelina Ozol, en af folkene bag obSCENE-miljøet i Paramount
Robin Hyllested forsanger og guitarist i det lokal groove-thrash metalband 3XB.
Søren-Peter Fiirgaard, journalist og skribent på Metalized. 

Zelina vil blandt andet anbefale Dimmu Borgir fra Norge og Slægt fra Danmark. Robin vil fremhæve navne som Manticora fra Danmark og de amerikanske navne Rob Zombie og Lamb Of God.
Søren-Peter lover at han går helt hårdt til værks med sine anbefalinger. 

”Der er flere end som så, der lytter til heavy metal. I Roskilde har vi et godt miljø for metalmusikken med en del bands, obSCENE er et særligt livemiljø og Gimle byder ind med koncerter også.
Det kun naturligt, at vi skruer op for de hurtige trommer og hårde guitarer på biblioteket.

Lytteklubben er også en kærkommen mulighed for nysgerrige til at kigge ind i en anden musikverden”, siger Tina Maria Hove fra Roskilde Bibliotek, der selv er stamgæst på Copenhell og arrangerer lytteklubben.

Lytteklubben bliver lavet i samarbejde med det lokale frivilligt drevne metalspillested obSCENE, der holder til i Paramount.

Sted: Scenen på Roskilde Bibliotek. 

Køb billet på biblioteket eller her