Biblioteket er åbent i den bemandede åbningstid.

Du kan læse mere om genåbningen her.

 

Biblioteket er et uformelt mødested for alle i Ågerup og omegn, der har lyst til at bruge vores mange tilbud som romaner, viden, oplevelser, læring, e-bøger, spil, film og fællesskaber og i øvrigt bare finde hygge og ro i rummene. Der er mødelokaler, du gratis kan låne – kom forbi og hør mere eller book et lokale på mail: bibnord@roskilde.dk

Vi vil gerne lave arrangementer sammen med jer i byen, foreninger, klubber, institutioner og borgere. Vi har i forvejen et godt samarbejde med Landsbyrådet for Ågerup og Omegn, Menighedsrådet, Gundsølillehallen og GSGI&F. Hvis du har gode ideer til noget, vi kan bruge biblioteket til, må du endelig kigge forbi og få en snak. Der er personale mandage kl. 13-19 og onsdage kl. 10-15, vi serverer gratis kaffe og er altid klar til at hjælpe.

Åbent 7-22
Du kan benytte dig af muligheden for selvbetjening, når der ikke er personale. Du får adgang til biblioteket ved hjælp af dit sundhedskort og en pinkode. Lån, aflevér, afhent reserveringer og brug biblioteket, når det passer dig.
Læs om selvbetjening her.