Biblioteket er et uformelt mødested for alle i Gundsømagle, der har lyst til at bruge vores mange tilbud som romaner, viden, oplevelser, læring, e-bøger, spil, film og fællesskaber og i øvrigt bare finde hygge og ro i rummene. Der er allerede en række fællesskaber, der bruger lokalerne til samvær.  For eksempel tirsdagslæseklubben, der mødes første tirsdag i måneden og snakker om månedens bog, strikkecaféer med Else Manley som dygtig vejleder udi strikningens kunst – og fra efteråret 2017 advokathjælp hver torsdag eftermiddag.

For byens børn er her et permanent kreabord, hvor der året igennem er skiftende materialer til kreativitet.

Vi vil gerne lave flere arrangementer sammen med jer i byen, foreninger, klubber og institutioner. Vi har i forvejen et godt samarbejde med Gundsømagle landsbyråd, der sponsorerer arrangementer på biblioteket. Biblioteket deltager i sommerbyfest og i julemarkedet på Centertorvet.

Hvis du har gode ideer til noget, vi kan bruge biblioteket til, må du endelig kigge forbi og få en snak.  

Åbent 7-21
Du kan benytte dig af muligheden for selvbetjening, når der ikke er personale. Du får adgang til biblioteket ved hjælp af dit sundhedskort og en pinkode. Lån, aflevér, afhent reserveringer og brug biblioteket, når det passer dig.
Læs om selvbetjening her.