Ebook Central Plus logo

Ebook Central Plus - et tilbud til studerende

Adgang
Adgang hjemmefra
E-bøger på engelsk til studerende

Ebook Central Plus er en ny type samling af e-bøger, der som et forsøg stilles til rådighed via efterspørgsel. Samlingen rummer pt. 27.000 titler engelsksprogede bøger for voksne indenfor mange områder.

Der er fokus på titler til studerende fra mange af de førende forlag, men også bøger om hobby, biografier mm., udgivet inden for de sidste 5 år. Samlingen indeholder desuden en lille samling skønlitteratur på engelsk. Der er mulighed for at tilføje titler løbende, så det vil være muligt at tilføje titler på forespørgsel, hvis de er tilgængelige.

Hvis du er interesseret i at låne en af titlerne fra samlingen skal du vælge "Request". Herefter bedes du oprette en konto med e-mail og kodeord og sende en forespørgsel af sted. Du vil så få besked når titlen er klar til download. Det vil typisk være inden for 24 timer på hverdage, da din anmodning behandles manuelt.

Sproglig afgrænsning:

Engelsk

Søgefaciliteter:

Indeholder både enkel og avanceret søgning, med visning af søgeresultatet som kan rankeres efter relevans, titel, forfatter, udgiver eller dato.