Lær sprog med biblioteket

20.02.24
Hjemmefra og på din egen enhed med Transparent Language Online

Nu har du som bruger af biblioteket – uanset hvor i Danmark du bor – fri adgang til at lære alverdens sprog nemt og bekvemt via smartphone, tablet eller computer – direkte fra din egen sofa.

Med bibliotekets digitale sprogkursus Transparent Language Online, har du mulighed for at lære et sprog, der interesserer dig uanset om du er begynder, lettere øvet eller temmelig dygtig i forvejen.

Transparent Language Online giver en effektiv og engagerende oplevelse for brugere på alle niveauer, der ønsker at opbygge deres lytte-, tale-, læse- og skrivefærdigheder på et fremmedsprog.

Ved at kombinere kurser, supplerende ordforråd og grammatikressourcer giver Transparent Language Online et komplet sprogindlæringssystem. 

Du har også adgang til Transparent Language KidSpeak for Libraries på enkelte sprog. Det er markeret, hvilke det drejer sig om, i oversigten over alle kurser.

Første gang du logger på, skal du gå via bibliotekets hjemmeside og logge ind med lånernummer/cpr-nummer og pinkode. Nu kan du oprette en bruger med personlig adgang med brugernavn, email og kodeord. Herefter kan du downloade app'en og logge ind med dit nye brugernavn og kodeord.

Transparent Language Online fås som app til iOS og Android.

Du finder Transparent Language Online her.

 

 

  

 

  

 

Oprindeligt skrevet af jhwil, Vejle Bibliotekerne.