Billede af huskeliste

Ændringer i Huskelisten

15.04.20
For dig der bruger huskelister på hjemmesiden! Funktionen bliver ændret.

Hjemmesiden bliver opdateret torsdag den 16/4 2020. Det betyder ændringer i funktionaliteten omkring Huskelister.

Der har været et behov for at gøre funktionalitet og brugervenlighed bedre. Fremover vil der derfor kun være to forskellige lister:
- "Min liste"
- "Mine gemte søgninger".

Tilgengæld vil disse lister også være tilgængelige i bibliotekets app fra den 1.maj.

De nuværende lister med "Forfattere jeg følger" og "Søgninger jeg følger" føres automatisk over i "Mine gemte søgninger".

Den nuværende "Huskeliste", "Bøger jeg har læst", samt alle lister du som bruger selv har oprettet, samles i "Min liste".

Billede af huskeliste

Det  vil det ikke længere være muligt at dele/offentliggøre lister.
Og lister som du tidligere har valgt at dele/offentliggøre, vil efter 16/4 kun være synlige for dig selv.