Sæt dine reserveringer på pause

Det er en god ide at sætte dine reserveringer på pause, når du holder ferie.

Hvis du skal ud og rejse, kan du sætte dine reserveringer på pause, og du mister ikke din plads i køen.
Du kan slette de reserveringer, som du ikke længere er interesserede i.
Du kan også vælge at holde pause, hvis du synes du får for mange af de bøger du har reserveret.

Sådan gør du:

1. Log ind med brugernavn (CPR-nr) og pinkode
  2. Klik på "Min konto"
  3. Klik på "Brugerprofil"
  4. Scroll ned og find boksen "Reserveringer på pause"
  5. Udfyld felterne med de relevante datoer
  6. Afslut ved at klikke på "Gem" nederst på siden

Det er en stor hjælp for biblioteket og dine med-lånere, at du husker at hente dine reserveringer og sætter dem på pause, da det mindsker køen på bibliotekets materialer.
På forhånd tak for hjælpen.