Kvinde lytter til lydbog

20 gode lydbøger på engelsk til vinteren

17.12.21
Lyt når som helst, hvor som helst - lydbøger er perfekte, når du gør rent, går en tur eller skal slappe af.

Du finder et stort udvalg af lydbøger på engelsk på eReolen Global. Hent dem ned i app'en Libby på din mobil og få et dejligt frirum i hverdagen. Du kan vælge mellem gode romaner, fagbøger, klassikere og spændende thrillers. 

Forskning viser, at lydbøger aktiverer hjernen, og at du lærer en masse nye ord og hvordan de udtales. Hvis du samtidig bevæger dig, fremmer lytning din koncentrationsevne. Er du stresset, giver lydbøgerne dig mulighed for at lade dig opsluge af et andet univers, så du får ro i sindet.  

 • Romantiske lydbøger til gåturen 
  Tag en hjertevarm feel-good lydbog med på dine gåture i skoven og forsød ørerne med romantik.  Cecilia Aherns ‘How to Fall in Love' handler om Christine, der møder Adam, da han er ved at springe ud fra en bro. Hun indgår en pagt med ham: på 14 dage skal hun overbevise ham om, at livet er smukt og værd at leve. En rørende historie om at gribe øjeblikket og sætte pris på kærligheden.  
  Lydbøger, der kan få dig til at smile eller føle dig lettere om hjertet: romantiske lydbøger på eReolen Global.
   
 • Magiske lydbøger til busturen 
  Bus- eller togturen føles meget kortere, hvis du lytter til en fascinerende fantasyroman. ‘A Court of Thorns and Roses’ handler om den unge kvinde Feyre, der dræber en ulv i skoven, bliver fanget af et frygtindgydende bæst og ført til en grum parallelverden fuld af elverfolk og fauner. Forfatterens fortælleevne er ud over det sædvanlige, så lån lydbogen og lyt til denne magiske kærlighedsfortælling med sin egen unikke verden, myter og sagn. 
  Lydbøger, der bringer dig til magiske verdener, og som du kan låne nu: fantasyromaner på eReolen Global
   
 • Spændende lydbøger til opvasken 
  Rengøringen bliver sjovere, når du lytter til en krimi som 'Magpie Murders' af Anthony Horowitz. Det er en intelligent krimifortælling, der trækker på elementer fra den klassiske, britiske Agatha Christie krimitradition - men med det moderne twist. Scenen er sat i en lille engelsk landsby, hvor der sker et mord, og en privatdetektiv, der minder om Hercule Poirot. Og ikke mindst kan du nyde at lytte til to blændende gode oplæsere, som understreger den atmosfærefyldte britiske krimitradition. 
  Find flere krimilydbøger på engelsk på eReolen Global.

Er det første gang, du skal låne engelske e-bøger og lydbøger på eReolen Global? Så kan det anbefales at se bibliotekernes introduktionsvideo på eKurser.nu.
 

Oprindeligt skrevet af lu, Vejle Bibliotekerne.

Materialer