Byen læser

Hvad læser Roskildes ostemand, slagtereleven og instagrammeren?

Vi har talt med en række lokale profiler, som du måske kan kende fra gadebilledet, om deres sommerlæsning og sommerplaner. Få stillet din nysgerrighed og bliv inspireret til din egen sommerlæsning. Hvad læser en tidligere borgmester, og hvilke tegneserier læser tegneserieekspert og ejer af butikken Woodstock? Bliv klogere ved at klikke dig videre nedenfor. 

Tidligere borgmester Joy Mogensen

Når Joy Mogensen, der lige nu er på barsel, triller barnevognen er det gerne med en stor nordisk roman eller en hyggekrimi i ørene.

Bliv klogere på Joys sommerlæsning her.

Musiker Martin Gerup

Du kender ham måske som den ene halvdel af Dieters Lieders eller fra Roskilde Musiske Skole. Martin Gerup anbefaler sommerlæsning, der ikke kommer langt hjemmefra. 

Få Martins sommeranbefalinger her

Instagrammer Karina Bak

Karina deler ud af sit liv på og elsker at høre en god krimi, når hun går ture, spinner eller er alene hjemme. 

Bliv inspireret til nye krimier af Karina her.

Slagterelev Caroline Jeppesen

Når Caroline holder fri fra at være slagterelev hos Slagter Friman, så elsker hun at høre podcast - og også her er der blod på menuen.

Få Carolines nervepirrende podcastanbefalinger her

Tegneseriekender Steffen Albrechtsen

Ejer af film-, musik- og tegneseriebutikken Woodstock, Steffen Albrechtsen har selvfølgelig en stor stak tegneserier i sin sommerlæsebunke.

Læs Steffens anbefalinger til tegneserier her

Ostemanden Allan Caseus

Allan er ejer af Caseus Ost og Delikatesser og har lidt svært ved at holde sig vågen til at læse, men har alligevel en bog på sommerens læseliste. 

Se Allans anbefaling her

Den kommende biskop Ulla Thorbjørn Hansen

For Roskilde Stifts nyvalgte biskop Ulla Thorbjørn Hansen står sommeren på sommerhus og hertil selvfølgelig lidt teologi i tasken. 

Bliv inspireret af Ullas sommerlæsning her