Er du også vild med Minecraft?

11.10.16
Så har biblioteket lige noget til dig

Minecraft er et computerspil, hvor alt er lavet af små firkanter. Selvom grafikken ligner computerspil fra 1990´erne, er spillet meget vanedannende og uhyre kreativt.

I spillet styrer man en figur, som kan ødelægge blokke, bygge med dem og lave nye blokke. Man kan lave spændende bygninger og bygge kunstværker, og man kan også angribe enten monstre eller hinanden.

Man kan spille på 2 forskellige måder: "Survival", hvor man skal samle ressourcer og bygge, for at klare sig overfor de monstre, der kommer frem i mørket eller "Creative", hvor man bare kan bygge og har et uendeligt antal ressourcer til rådighed.

Minecraft har over 40 millioner registrerede brugere, og det er både børn, unge og voksne, der spiller spillet. Der bliver bygget de mest fantastiske ting i Minecraft, bl.a. hele universer fra Harry Potter, Star Wars og Ringenes Herre.

Der afholdes årligt en Minecraft-messe, som hedder MineCon. I 2015 blev den holdt i London, og i år bliver den afholdt i Californien. Spillet er lavet af firmaet Mojang AB.

Læs mere om Minecraft på Mojangs hjemmeside

Oprindeligt skrevet af Assens Bibliotekerne.

Tags
Materialer