Fede spil til din iPad

02.03.17
Apps, som kommer til at tage din nattesøvn

Her er et udvalg af mine favorit-apps med spil.

Spillene er for børn og voksne i alle aldre, og der er noget for enhver smag. Så hvadenten du kan lide at bekæmpe zombier, hjælpe vandhungrende krokodiller, forme krukker af ler, drive en bondegård eller deltage i quiz´er og ordlege - så finder du spillet her. Nogle af spillene er gratis, mens andre koster et mindre beløb.

Spillene kan alle bruges på en iPad, og de kan hentes på AppStore. Mange af dem findes dog også til andre tablets eller til smartphones, så check selv.

Rigtig god fornøjelse :-)

Oprindeligt skrevet af Lone Rahbek Christensen, Assens Bibliotekerne.

Plants vs. Zombies 1+2

Vanedannende og sjove spil, hvor du ved hjælp af planter skal holde zombierne væk fra din have. Der er både en længere kampagnedel og masser af småspil. De 2 spil vil altid være mine personlige favoritter :-)

Badland 1+2

Meget smukke og eventyrlige spil, hvor du skal redde sorte væsener gennem farlige baner. Man kan dyste op til 4 spillere på samme skærm, og det er virkelig sjovt!

Druid Kingdom

Smukt strategispil, hvor du skal samle ressourcer og klare forskellige opgaver, inden mørket falder på. Spillet minder meget om "My kingdom for the Princess"-spillene.

Leos Fortune

Meget flot og stemningsfuldt spil, hvor du skal redde en lille blå pelskugle med overskæg gennem en farefuld verden.

Carcasonne

Kender du brætspillet af samme navn? Så vil du elske dette taktiske strategispil, som du også kan spille med dine venner.

Hay Day

Er der en farmer gemt i dig? Lav din egen bondegård, hvor du dyrker afgrøder og holder dyr. Det er sjovest, hvis du er på Facebook, for så kan du handle med dine FB-venner.

Angry Birds - flere forskellige

Spillet, som er blevet downloadet over en MILLIARD gange, og som nu findes i mange varianter. Tag kampen op mod de grådige grise, som vil hugge de stakkels fugles æg.

Cut the Rope 1+2

Hjælp det lille grønne monster med at fange et stykke slik. Det eneste, du skal gøre, er at klippe snore over. Lyder det enkelt? Det er det bestemt ikke, men sjovt er det.

Where´s my Water 1+2

Kan du skaffe vand nok til, at krokodillen Wally kan få et bad? Du skal lave kanaler og lede vandet den rigtige vej.

Tap the Frog

Samling af småspil, hvor du skal være hurtig til at reagere. Spillene er nemme og hurtige at gennemføre, men hvis du skal opnå 5 stjerner i hver bane, skal du være rigtig god.

My Kingdom for the Princess - 4 forskellige

Flotte og udfordrende strategispil, hvor du skal samle træ, mad og andre ressourcer for at opbygge din by, inden mørket falder på. Spillene minder meget om "Druid Kingdom".

Osmos

Har du brug for at slappe af med et stille og roligt spil? Så er Osmos måske noget. Opslug de andre organismer i universet, før de opsluger dig.

Slice it

Her får du udfordret dine geometriske evner. Del forskellige figurer i lige store stykker. 

Let´s create – Pottery

Dyrk din kreativitet og form krukker og vaser af ler. Bagefter sætter du dem på auktion og ser, hvor meget du kan få for dit kunstværk.

Tap Zoo 1+2

Indret din egen zoo. Jo flere dyr, du har, jo flere penge tjener du, så du kan købe nye, spændende dyr.

Mini Pets

Endnu en godt zoo-spil, hvor du kan købe flere dyr, jo længere du kommer i spillet.

Tap Pet Shop

Har du altid drømt om at have din helt egen dyrehandel? Så er chancen der nu.

Fingle

Kender du legen Kluddermor, så er det her samme princip - bare med hænderne. Sjovt spil for 2 personer, hvor I skal sætte fingrene i hver jeres felter på iPad' ens skærm. 

Draw Something

Tegn & Gæt til din iPad. Du får en ting, som du skal tegne, og så skal en anden gætte, hvad du har tegnet. Spillet kan også spilles via Facebook.

Fold-man

Kender du legen med at tegne en del af en mand, og så folder du papiret og lader din ven tegne næste del o.s.v.? Nu kan du prøve det på din iPad.

Wordfeud

Spillet behøver næppe nogen præsentation, men til dig, der ikke har prøvet det endnu: Det er krydsord – bare på iPad.

Ruzzle

Dyst med en ven om at finde flest ord på kryds og tværs i løbet af kort tid.

 

Quiz Battle 1+2

Er du god til paratviden, så dyst med dine venner i denne udfordrende quiz, som "Illustreret videnskab" har lavet.

Quiz Up

Dyst i alverdens quiz-kategorier med dine venner eller folk fra hele verden. Måske bliver du verdensmester i at gætte forlystelsesparker, ægyptologi, slik, krimiforfattere, logoer - eller noget helt andet.

Video Games Quiz

Er du også vild med computerspil, så prøv denne quiz, hvor du skal gætte titler på computerspil gennem tiden.

Icon Pop Quiz

Gæt film, berømtheder og fiktive figurer ud fra forenklede ikoner.

Apps Quiz Game

Hvis du er en rigtig app-haj, så vil du nemt kunne gætte titlerne på de viste apps.

 

Logos Quiz

Check, om du er god til at gætte kendte firmaers logoer. Det kan være inden for alle områder, fx tøj, biler og fødevarer.

Tags