Hvad læser slagtereleven?

Også når forklædet er lagt er der blod på menuen

Vi har talt om sommerlæsning med Caroline Jeppesen, der elev hos Slagter Friman og som har store planer om at lytte til en masse true crime podcast, når hun i sommer lægger slagterkniven fra sig for en stund. 

Hvad skal du læse eller lytte til i sommerferien?

Jeg kan virkelig godt lidt at lytte til podcast. Specielt mordsager og krimisager fænger mig. Så jeg kommer helt sikkert til at lytte til podcasten ”Mørkeland” i min sommerferie. Det er spændende at høre om drabssagerne, de fortæller om.

Hvilken podcast vil du anbefale til andre?

Jeg vil klart anbefale podcasten ”Præsten fra Helvede”. Den handler om en præst fra Frederikssund, der dræbte sin kone.

Hvad byder sommeren på for dig?

Jeg skal bruge det meste af min ferie på at pakke, fordi jeg skal flytte. Og så skal jeg på ferie på Bornholm.

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse? Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast mellem værterne Camilla og Kristine, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet. 

Find podcasten her

Præsten fra helvede

Sagen startede med en mystisk forsvinden, men endte som en uhyggelig drabssag. Gennem interviews med venner, bekendte og familie beskriver Ekstra Bladet i en ny podcast sognepræsten Thomas Gotthard, slog sin kone ihjel og derefter gjorde alt for at føre alle omkring sig bag lyset. Alligevel blev præstens net af løgne til sidst trevlet op.

Find podcasten her

Følg med i vores sommerserie #byenlæser, og bliv inspireret sommeren igennem af lokale skikkelser. Se hele serien her