Nye materialer 2 2020

15.04.20
Så er der en ny liste over nye bøger, film og spil på biblioteket

Listen indeholder romaner, krimier, digte, tegneserier, biografier, fagbøger, film og spil. 

Jeg har her udvalgt en række titler som kan findes på eReolen. Endnu flere af listens titler kan også findes der. 

Genforening af - Pernille Juhl 
Ildsjælen Hans Peter Hanssen brugte sin indflydelse som redaktør, politiker og minister til at kæmpe for at få Nordslesvig tilbage til Danmark.

Noget jeg gerne vil sige - af Alice Munro
Noveller om kærlighed, sex, tab, drama og hemmeligheder.

Stormen - af Steve Sem-Sandberg
Årevis efter at have forladt øen vender Andreas tilbage for at rydde op hos Johannes, som var hans plejefar. Om hemmeligheder og løgne fortalt gennem generationer, forstærket af isolering i et lille samfund med ø-sladder, historie og nag.

Detektormanden - af Jens Jørgen Hansen
Rene er veteransoldat og bliver bedt om at ledsage sin niece på en arkæologisk ekspedition i ørkenen i Libyen. Det bliver en skæbnesvanger tur, for det går hurtigt op for Rene, at der foregår noget lusket.

Sekten på Tågeøen - af Mariette Lindstein
Et foredrag med den karismatiske Franz Oswald får 22-årige Sofia til at besøge bevægelsen Via Terra i den svenske skærgård. Oswald viser sig at være en vanvittig leder, og Sofia får en snigende fornemmelse af at være blevet draget ind i en sekt.

Kan ham der den høje ikke lige sætte sig ned? af Jacob Wendt Jensen om Niels Olsen
Portræt af skuespilleren Niels Olsen (f. 1960). I ungdomsårene var det håndbolden som fyldte meget, men efter optagelse på Statens Teaterskole har han helliget sig de skrå brædder. Som en del af bl.a. Ørkenens sønner, Cirkus Montebello, Cirkusrevyen, reklamefilm og far i "Far til fire"- filmene

Ultimativt lederskab - af Lars Møller
Ud fra forfatterens egne erfaringer præsenteres et bud på en ledelsesstil der baserer sig på de principper et godt jægerteam agerer ud fra - med vægt på egenskaber som ærlighed, engagement, social forståelse, ansvar og overblik.

Ligeud og frem - af Henrik From
Henrik From er på toppen af sin karriere som salgsdirektør da han som 48-årig rammes af en massiv hjerneblødning. Her fortæller han om flere års genoptræning, op- og nedture og erkendelsen af at hans liv ikke blev som han troede.

Klik på dokumentet herunder for at se hele listen og bliv inspireret

Filer
Materialer