Nye materialer 5 2020

29.10.20
Her er nogle af bibliotekets nye bøger, film og spil.

Listen indeholder bl.a. romaner, krimier, fagbøger, film og spil. 

Som f.eks:

Lykke, Nina – ”Næste!”
Elin bor med sin mand Aksel i et intellektuelt og småborgerligt kvarter i udkanten af Oslo. Elin ligger på sofaen og drikker vin, mens Aksel står på ski, og det går egentlig meget godt, indtil Elin møder ungdomskæresten Bjørn.

Holmström, Heléne – ”I frit fald”
Charlotte har kæmpet for at ryste barndommens mobning af sig og er nu advokat på et af Stockholms mest ansete advokatkontorer. Da hun møder den lækre bæredygtighedsforkæmper, Ignacio, ved hun ikke, at de snart skal mødes i retten.

Paris, B. A. – ”Dilemma”
Op til Livias runde fødselsdagsfest gemmer Adam og Livia begge på en hemmelighed, der vedrører deres datter. Afsløringen af den ene vil udløse fortvivlelse, hvorimod den anden er ment som en glædelig overraskelse. Hemmelighederne lukker sig katastrofalt om selve festen.

Winslow, Don – “Nedbrud”
Noveller. Politifolk, surfere, narkobaroner, tidligere detektiver og mennesker på kanten er alle med til at drive seks eksplosive kriminoveller op i et højt gear med masser af action.

55.8
 -  ”100 myter om vejr og klima”
Kan gigtpatienter fornemme et vejrskifte i knæet? Er elbiler miljøvenlige? Er der overhovedet global opvarmning? Få svar på 100 spørgsmål om vejr og klima fra to eksperter. For alle der vil forstå vores blå planet lidt bedre.

48.234
Kragh, Rasmus – ”Egotrip”
I maj 2019 blev Rasmus Kragh (f. 1989) den første dansker, der besteg Mount Everest uden brug af kunstig ilt. I denne bog fortæller han om vejen til verdens tag, om forberedelserne og om turen op ad bjerget - men også om den nedtur, der ramte ham, da han kom hjem.

46.4 Sønderjylland
– ”Sønderjylland”
I ord og billeder tegnes et portræt af det særligt sønderjyske. Blandt bogens kendte skribenter med sønderjyske rødder er bl.a. Hans Jørgen Bonnichsen, Bertel Haarder og Søren Ryge Petersen, som bidrager med oplevelser og minder fra deres opvækst i grænselandet

61.46
Giordano, Paolo – ”I smittens tid”
Dagbogsagtige overvejelser fra "coronatidens" start i Europa - mere præcist Italien i 2020. Bl.a. om karantænedilemmaet, smitten som infektion i vores menneskelige relationer, vores selvskabte økosystemer, sammenhængen med de øvrige globale udfordringer.

”Krudttønden” -  Film, 2020.
I april 2015 rammes Danmark af et terrorangreb. To mennesker bliver dræbt i Kulturhuset Krudttønden og den jødiske synagoge og politiet indleder en klapjagt på den formodede gerningsmand den radikaliserede dansk-palæstinensiske Omar El-Hussein.

“Ion fury” -  Spil - PS4 Shooter.
First person shooter for én spiller. Shelly "Bombshell" Harrison skal rydde op i byen Neo DC, som er blevet invaderet af cybervæsener. Nedkæmp horder af fjender og find ammunition, ekstra helbred, våben og udstyr undervejs. Der er 7 levels og 3 bonusmissioner.

Alle materialer på listen kan reserveres her på siden. Man kan evt få hjælp her

Klik på dokumentet herunder for at se hele listen og bliv inspireret

Filer
Materialer