På rejse til ukendte verdener

Flammende floder, mytologiske væsner, udyr, magi og trolddom. Tag med litteraturen på rejse til ukendte verdener.

Rejs med Christopher til Øhavet- det sidste sted i vores verden, hvor magien stadigvæk eksisterer. Her kan du møde alle de skabninger, som du troede kun fandtes i gamle myter og sagn. Det hele starter med en dyb familiehemmelighed og et mord, som fører Christopher til Øhavet- på et tidspunkt hvor øens magi er ved at forsvinde. Sammen med pigen Mal prøver Christopher nu at redde Øhavets magi og alle de magiske skabninger. Fra 10 år opefter.

Velkommen til den magiske planet Irpa. Tag med Bea på en episk rejse på tværs af planeten, når hun prøver at finde sin forsvundne bedstefar. Hun får følgeskab af Cad. Sammen trodser de alverdens fare og udvikler et særligt venskab. Men der er mere på spil end bedstefarens forsvinden. Kan Bea og Cad redde Irpa fra det evige mørke? 
Graphic novel- 9-13 år

Året er 1906. En værdifuld og legendarisk amulet er ankommet til Museet for Legender og Oldtidsminder i London. Theodosia, datteren af museets direktør, er den eneste som kan se amulettens frygtlige forbandelse. En forbandelse så stærk at den kan ødelægge verden, som vi kender den medmindre Theodosia kan fjerne den. Men det bliver en farefuld opgave for en elleveårige…
For 10-12 år

Tag med til Trolddomsakademiet Syvstjernen- en fantastisk skole for alle der vil lære magi og trolddom. Det er DIG, der bestemmer hvilken slags magiker du er og hvem du vil være venner med. Det vil hurtig vise sig, om du har valgt de rigtige magiske egenskaber til at løse de gåder du møder på skolen. Så grib din blyant og notesblok og se om du kan komme helskindet igennem eventyret. For 9-12 år.

Tvillingerne K2 og Izzavil prøver at holde deres families magiske historie hemmelig over for deres irriterende stedsøskende Theo og Alma. Men da deres lillesøster bliver bortført, må de begrave stridsøksen og samarbejde om at redde hende. En af de fire børn viser sig til at have en helt særlig magisk evne, som kommer dem til gode under deres hæsblæsende redningsaktion. Aktionen fører dem gennem vilde verdener med flammende floder, mørke jungler og udyr. Tør du tage med? For 9-12 år.