Telltale Games

11.10.16
Telltale har sit eget spilkoncept og uanset om du er hardcore eller casual gamer så er der noget for dig i dem.

Telltale udgiver spil der kan sammenlignes med tv-serier. De er opdelt i episoder, der igen er opdelt i sæsoner og de udgives i første omgang som ren download, et afsnit af gangen, men når sæsonen er slut, så samles de og udgives i fysisk form. Og ligesom vi lige nu ser en ny guldalder for tv-serier, så er disse spil også af ekstrem høj kvalitet. Selve gameplayet er relativt simpelt, men i mange af spillene skal du undervejs tage moralsk valg, der bliver sværere, jo længere du kommer i historien og som har konsekvenser, der helt sikker vil komme tilbage og hjemsøge dig. Det gør også at replay værdien er utrolig høj, fordi man rigtig gerne vil spille spillene igen og se hvor de andre valg førte hen. Ovenikøbet er de hurtige at spille igennem og kan snildt gennemføres på en uge uden at stresse. Der er med andre ord masser at grunde til at prøve dem og ingen til at lade være.

Telltale har ikke deres egne univers, men har fået licens til at lave spil for en lille, men utrolig eksklusiv og stadig voksende samling af etablerede navne. Det nyeste er Batman og vi glæder os rigtig meget til at tilbyde det når det udkommer i fysisk form, men indtil da har de et fantastisk bagkatalog at spille igennem.

Du kan træde ind i Game of Thrones-universet og redde den adelige Forrester-familie fra undergangen, tage Marty McFly tilbage til 1931 for at finde Doc, forsøge at overleve en zombieapokalypse eller opklare et brutalt mord begået blandt eventyrfigurer.

Oprindeligt skrevet af Brøndby-Bibliotekerne.

Tags
Materialer