Biblioteksterrassen

Biblioteksterrassen

Nyt uderum ved Ågerup Bibliotek med røde siddekugler. Ågerup er blevet lidt større nu og lidt bedre med det nye uderum foran biblioteket.

Det er sket ved, at byrådet har givet 400.000 kroner til at skabe dette åbne byrum. Uderummet hedder Biblioteksterrassen

SaveNiels har med sin motorsav forvandlet en stor træstamme til en ugleskulptur på mægtige bøger, som Ågerups nye vartegn.

Ågerup har nu fået et fælles sted på tværs af generationer, hvor man kan mødes og hænge ud og komme hinanden ved. Uderummet er Ågerups nye plads med mulighed for at mødes med venner, genboer og dem man ikke kender endnu.

Biblioteket er i forvejen er et vigtigt lokalt samlingspunkt for alle med kunstudstillinger, advokathjælp, gratis mødelokale, kultur-arrangementer og udlånet af de fysiske og digitale materialer.  Med uderummet får fællesskaberne bogstaveligt talt et nyt sted at udfolde sig,

Terrassen er faktisk en trækonstruktion, hvor alle kan sidde, børn kan klatre op ad, og for eksempel en børnehave vil kunne spise deres madpakker i ro og mag.

Kommunens gartnere har plantet træer og buske så der nærmest er noget, der blomstrer året rundt.

Vi håber, at Ågerups borgere vil tage Biblioteksterrassen til sig og bruge den!