Bilal er tilbage i topform

25.08.20
Enki Bilal er efter en række lettere sløje udgivelser tilbage med sin bedste album i årevis. "Bug bog 1" er første del af tre.

Se en video om Bug her:

I 2041 lammes verden, da alt digital data pludselig går tabt og internettet forsvinder. Kameron Obb er eneste overlevende fra en besætning, der er tilbage på Jorden efter en mission til Mars. Han er inficeret af en alien, der har adgang til alle de mistede data. Stater, virksomheder og kriminelle jager herefter Obb, der selv mest ønsker af blive genforenet med sin datter Gemma.

 

Historien foregår i en nær fremtid og beskriver levende og realistisk, hvad et totalt digitalt nedbrud vil betyde for verden, både bredt politisk, men også helt generelt for det enkelte menneske. De bærende karakterer står stærkt og sætter ansigt på noget, der ved første øjekast har karakter af konspirationsteori. Som vanligt med Bilal er tegningerne af allerhøjeste kvalitet. På samme tid både malerisk i sine farver og traditionel fransk/belgisk i sin stregtegning. Stilen fungerer glimrende som forløser af historien.

 

En veludført tegneserie om et verdensomspændende digitalt nedbrud og jagten på en mand, der besidder al den tabte information. Anbefales.

Materialer