Bogbussen

Bogbussen får holdeplads på Gyvelvej

30.11.20
Samt mere holdetid i Trekroner Øst og Veddelev.

Hver uge strømmer det til med lånere til bogbussen i Trekroner Øst og i Veddelev. Der kommer faktisk så mange, at der på grund af gældende Covid-19 restriktioner hver uge er lånere, der må gå forgæves. Derfor ændres der nu midlertidigt i køreplanen.

Fra tirsdag d. 1 december og frem udvider bogbussen sin holdetid i Trekroner Øst ved Skademosegård med én time. Bogbussen vil derfor fremover holde i Trekroner Øst fra klokken 15.10-17.10 og altså i to timer i stedet for en enkel. Også stoppet i Veddelev, Strandvejen er et populært stop, og får derfor også mere holdetid i den nye midlertidige plan. Bogbussen vil fremover have holdeplads i Veddelev fra klokken 18-19.

De gældende afstandskrav gør, at bogbussen ikke kan huse så mange lånere ad gangen. Med disse ændringer håber bogbussen således at kunne nå at betjene alle lånere, så ingen går forgæves. Ændringerne i tirsdagens køreplan betyder også, at holdepladsen i Herringløse ved gadekæret bliver midlertidigt nedlagt.

Fra den 3. december præger en anden og permanent ændring torsdagens køreplan. Holdepladsen i Dommervænget er nødsaget til at flytte på baggrund af planerne for nedrivningen af centret. På grund af det arbejde, der skal udføres, er det ikke længere muligt for bogbussen at holde i Dommervænget. Bogbussen vil derfor fremover holde på Gyvelvej om torsdagen mellem klokken 13.10-13.45.

Bogbussens køreplan

Se køreplan fordelt på holdepladser
Se køreplan fordelt på ugedage