Forårsprogrammet er på gaden

10.01.18
Over 250 arrangementer venter kun på dig

Forfatterne Jesper Wung-Sung i Viby, Maria Helleberg i Jyllinge, Koncert og talk med Ukulele-Hanne og Henrik Marstal i Roskilde, jazz i Gadstrup med Mads Mathias, Modens magt og magi-foredrag i Ågerup og børnene med på tur i junglen i Gundsømagle.
Der er nok at vælge imellem på kommunens seks biblioteker dette forår.

Hvis du tæller rub og stub med fra kalenderen bagest i det populære program, tilbyder bibliotekerne tilsammen over 250 arrangementer, udstillinger, IT-kurser og fællesskaber omkring litteratur, musik og husflid.

Biblioteket er et forunderligt samlingssted
”Det vi tilbyder, kan forklares med tre ord, der begynder med f; formidling, fællesskaber og frirum. Arrangementerne skal gerne give indsigt, fællesskab og oplevelser. Det kan være forfatterbesøg, musikformidling med BEAT:LITT eller fællesspisning og godnathistorier i Jyllinge, barselssamvær i Viby i samarbejde med KulturCosmos m.m.
Vi stiller lokaler og faciliteter til rådighed for klubber for romanlæsning, lytning til musik, strikkecafeer og meget mere.”, siger vicebiblioteks- og borgerservicechef Peter Høybye.

litteraturfestivalen er det største
Det største i Roskilde Bibliotekernes forårsprogram er Litteraturfestivalen lørdag den 3. marts med filmatiserede bøger som tema. Der kommer blandt andet forfatterne Jens Blendstrup og Lene Kaaberbøl på besøg.

Læs programmet digitalt - her