Gamle Gubber 01
Gamle Gubber er en ny serie, der er blevet en kæmpe succes i sit hjemland Frankrig.

Gamle Gubber - sjoveste nye serie i mange år

10.05.19
Gamle Gubber er en ny serie, der er blevet en kæmpe succes i sit hjemland Frankrig. Der er kommet 4 albums på dansk, og nummer 5 er på vej.

Se en video om Gamle Gubber her:

Pensionisterne Emile, Antoine og Pierre har været venner siden de var børn. De har viet deres lange liv til både aktivisme og anarkisme. Måske nok mest af det sidste. Alle 3 præsenteres både dybdegående og humoristisk. Nye lag af deres personligheder fyldes  løbende på. De er stadig bitre på samfundet, og det fører til et væld af sjove episoder.

GG 1

 

Fjerde og sidste hovedrolle har Antoines barnebarn, Sophie, der højgravid prøver at videreføre sin farmor Lucettes dukketeater. Og også noget af førnævnte aktivisme. Sophie føler sig som en ulykkesfugl, når det kommer til mænd og forhold, det kommer der en del sjov ud af.

Hvert album er en afsluttet historie, men de udspiller sig som udløbere af en hovedhistorie om en skjult skat, en masse multinationale penge, og Antoines opdagelse af en ukendt side af sin afdøde kone Lucette.

GG2

 

Gamle Gubber er hylende morsom! Vidunderlige figurer, sjov dialog, velfungerende historie, skarpt tegnet og layoutet. Bi-personer tilføjes løbende, og giver skaberne
Wilfrid Lupano (forfatter) og Paul Cauuet (tegner) masser af muligheder for sjove scener.

Det er en voksentegneserie, men den kan fint læses af teenagere.

Materialer