Golden Days på Roskilde Bibliotek

25.08.20
4. - 20. september sætter vi fokus på 'den umulige krop'

Kulturstrøget, RAGNAROCK og Golden Days står sammen bag en lang stribe arrangementer i september måned under titlen ”Forever Young”. Gennem to en halv uge undersøger adskillige af byens kulturinstitutioner ungdom som fænomen, følelse, tilstand og troldspejl.

På biblioteket fokuserer vi på 'den umulige krop':

Mere om Golden Days i Roskilde

Når kulturfestivalen Golden Days spænder af den 4. – 20. september er Roskildes kulturinstitutioner klar med et lokalt program med mange stærke tilbud til roskildenserne.

Hele 22 arrangementer byder sig til i Roskildes Golden Days program – det er flere end dobbelt så mange som sidste år, hvor Kulturstrøget deltog i kulturfestivalen for første gang. Der bliver derfor masser af muligheder for at dykke ned i årets festivaltema ”Forever Young” – også uden at tage turen til København.

Roskilde Bibliotekerne, Roskilde Museum, Roskilde Kloster, Roskilde Domkirke, Museet for Samtidskunst, Byens Hus og Algade 31, der alle er en del af Kulturstrøget, bliver i år flankeret af RAGNAROCK.

Sammen sætter de mange aktører fokus på ungdommen i al sin mangfoldighed - som den udspiller sig lige nu, og som den har manifesteret sig gennem tiden.