Hvad nu 1

Hvad nu hvis...

02.01.20
Russerne på månen er første bind i en ny serie, hvor konceptet er at gentænke store øjeblikke i historien. Hvordan ville verden se ud, hvis det var gået anderledes end det gjorde.

Se en video om Hvad nu hvis her:

På fransk er udkommet 37 albums i serien. Alle er skrevet af Duval og Pécau, mens der er en række forskellige tegnere på. Hovedparten af disse er ikke tidligere udgivet på dansk. Buchet, som har tegnet seriens første bind, kendes på dansk som tegner af Konvojen og som medforfatter af dennes spin-off Navis' Ungdomsår. Buchet tegner i realistisk streg. Hans layouts er filmiske, og fører læseren fint fremad.

Hvad nu 3

 

I Russerne på månen går det grueligt galt for amerikanske Apollo 11 kort før mål, og dermed er det Rusland, der som de første sætter et menneske på månen. Præsident Nixon beordrer, at amerikanerne skal være de første med en fast base på månen, og 10 år senere, i 1979, er der både en amerikansk og en russisk månebase. Mens den kolde krig raser på jorden, er der opstået et hemmeligt venskab på månen mellem amerikanere og russere. Det kompliceres af nyligt ankomne astronauter, til begge baser, der skal kontrollere og rydde op.

Hvad nu 4

 

Det gør bestemt intet at være historisk interesseret, men Hvad nu hvis... store force er, at der kan fabuleres nye afslutninger, veje, og følgehændelser, på store begivenheder, som de fleste allerede kender til. 

Spændende serie for unge og voksne.

Materialer