Jul på biblioteket

Juleløjer, julekrea og julebøger

På vores temaside roskildebib.dk/jul kan du blive inspireret til julelæsning, men også til julebagning, julekrea og alt andet, der har at gøre med jul. 

Vi har ændrede åbningstider over julen: Få overblikket her, så du ikke går forgæves. 

Juleaktiviteter for store og små

  • Vær med i vores julequiz på Facebook og Instagram, hvor du hver dag kan gætte med på, hvilken titel du ser ud fra et billede. Vi trækker tre vindere efter jul. Læs mere her
  • På Roskilde Bibliotek kan du opleve julekalenderen Karen from the Mill, som er skabt af kunstnerne Aske Olsen, Marie Vedel og Selina Rom Andersen, der også selv er en del af rollelisten. Det er Museet for Samtidskunst, der står bag julekalenderen, der udfordrer traditionerne og forstyrrer julefreden. Læs mere her 
  • Når I alligevel kommer forbi et af vores biblioteker i løbet af december, kan børnene være med i vores julekonkurrence, hvor det gælder om at finde ud af, hvor nissen har gemt sig.
  • På alle lokalbibliotekerne kan I lave foldede juletræer af kasserede bøger ved vores kreaborde. En kasseret bogside, et grillspyd og en guldstjerne bliver til det fineste juletræ.
Tags