MFSK
MFSK

Oplev Kulturstrøget

27.04.17
Hjemmesiden viser vejen til de syv kulturelle aktører på Kulturstrøget.

Filmforevisninger, foredrag, ferniseringer, børneteater, yoga, debataftener, litteraturarrangementer og Pokémonjagt. Det er bare nogle af de ting, man dagligt kan opleve på Kulturstrøget, byens grønne åndehul. Der sker utvivltsomt meget på Kulturstrøget i disse år, der netop nu også er ved at få implementeret nye byrum og en ny udendørs lyssætning.
Du kan følge med i det hele på  hjemmesiden, der året rundt orienterer om både store og små begivenheder på den snoede rute, der løber parallelt med Algade ned gennem bymidten.

Kulturstrøg.dk giver fælles indgang til Kulturstrøget og dets mange aktiviteter. De syv kulturelle aktører Roskilde Bibliotek, Roskilde Kloster, Roskilde Museum, Museet for Samtidskunst, Kunsthuset Palæfløjen, Roskilde Domkirke og Byens hus er gået sammen for at udbrede kendskabet til de mange spændende kulturtilbud i bymidten.

Mange af Kulturstrøgets aktiviteter er ganske gratis og området byder også på en række caféer og grønne områder. Tanken er, at kulturstrøg.dk skal gøre det lettere for lokale borgere at orientere sig om de mange oplevelser, der foregår hver dag året rundt, hvad enten man interesserer sig for børneteater, kreative workshops, politiske debatarrangementer, litteratur eller musik.

Vicebiblioteks- og Borgerservicechef, Peter Høybye, der sidder med i styregruppen for Kulturstrøget, fortæller: "Vi håber, kulturstrøg.dk kan være med til at inspirere roskildenserne til endnu flere kulturelle oplevelser. Den nye hjemmeside viser de over 500 offentlige arrangementer om året, som er med til at skabe Kulturstrøget, mens det i disse år bliver stadig tydeligere fysisk manifesteret". 

Hjemmesiden er lanceret i den nye visuelle identitet, der er udviklet af designbureauet Double, der blandt andet står bag visuelle identiteter for Torvehallerne i København, festivalen Copenhagen Cooking og Visit Copenhagens nye oplevelsesmagasin ’Beyond’.
Arbejdet med Kulturstrøgets visuelle udtryk er en del af visionen om at bidrage til at skabe større opmærksomhed omkring samarbejdet og de mange gode tilbud til borgerne.

Se selv på www.kulturstrøg.dk   

Kulturstrøget

Tags