PC-hjælp fra distancen

27.02.18
eKurser.nu viser vejen til PC-hjælp via fjernstyring med TeamViewer

TeamViewer er bare et rigtig godt værktøj i den digitale værktøjskasse.

Kort inspirationsfilm - her 

Fjernstyring lyder umiddelbart som noget, der er teknisk og udfordrende, men med TeamViewer kan du forholdsvis enkelt overtage en du kenders computer og fikse den udfordring de sidder med. Alt samme fra distancen. Det fungerer også på tablets og andre digitale enheder.  

Det er oplagt blandt studerende, til at hjælpe ældre, der ikke er så stærke på det digitale og ditto blandt familiemedlemmer.

Med få oplysninger får du adgang til den andens computer eller tablet. Det er bare smart, når du hjælper og ikke er til stede. Det kræver at i begge har Teamviewer installeret, men så kører det bare.

Det er derfor eKurser.nu i begyndelsen af 2018 har valgt at lave et kursus i lige præcis Team Viewer.
For så kan du gribe røret hver gang, en du kender ringer og har problemer med noget på deres computer, sådan cirka sige: ”Start TeamViewer, så kigger jeg på det.”
Så er problemet typisk klaret inden for få minutter.

For selvfølgelig er computeren nogle gange dum og sikkert typisk i ulvetimen, men så snart Team Viewer er installeret, er hjælpen til at få øje på med et opkald.
Det er hjælp fra kyndige til de mindre efne brugere. Det er et set up, der kan fjerne mange små forbistringer og irritationer i livet med computeren i en ruf.

At der også bor muligheder for at dele særlige store filer og chatte sammen, er kun andre plusser ved Team Viewer.
Kig videre her:  http://www.ekurser.nu/kursus/549
Og her med på Team Viewers yderligere evner: http://www.ekurser.nu/kursus/551