Praktikant Luca anbefaler

En bog, du bare må læse.

I uge 41 er Luca i praktik på Roskilde Bibliotekerne. Til daglig går Luca i 8. klasse på Nordskolen, afdeling Bavnehøj.

Hvorfor valgte jeg at komme i praktik på Roskilde Bibliotek?

Jeg valgte et bibliotek, fordi jeg ville vide mere om, hvordan de fungerede og så ud. Jeg prøvede at komme på Jyllinge, men der var ikke plads så jeg søgte på Roskilde. Der er meget hyggeligt her og folk er virkelig søde! Der er folk, der vil hjælpe dig, de har også noget humor. Der er også roligt og styr på det meste.

Bog-anbefaling

Da jeg fik en email om, at jeg skulle på Roskilde Bibliotek var der også en opgave jeg skulle lave. Opgaven var, at jeg skulle tænke om en bog jeg har læst som jeg godt kunne lide og ville anbefale til folk.

Og den bog blev til Heart Stopper. Heart Stopper er en bog, der handler om Charlie Spring. Han er bøsse og ender med at falde for Nick Nilsen. Det ender med, at blive venner, hvor de så ender med at kysse til en fest, men går i panik, når en af Nicks venner kalder efter ham, hvor Nick så ender med at løbe fra Charlie.

Det er kun bog 1 og forfatteren er i gang med at skrive bog 5.

Det er en bog jeg ville forslå til folk, der vil læse noget stille, men også har noget kærlighed ved den. Jeg vil godt nok sige, den bliver en lille smule mørk i 4'eren, men er stadig en sød bog.

Tags
Materialer