Sjov Ferie for børn

24.06.20
Gratis oplevelser til sommerferien.

Ferien kan for nogle børn og unge blive lidt lang. Men heldigvis er der hjælp at hente hos Sjov Ferie, som tilbyder en masse aktiviteter for dig, der går i 0.-10. klasse. 

En sommer fuld af aktiviteter

Planlægningen af Sjov Ferie har været udfordret tidsmæssigt denne gang, men vi er glade for at kunne præsentere en masse sommeraktiviteter på trods af Covid-19. 

Går du i 0-3. klasse kan du fx besøge Kreativt Hus for børn, hvor du med hjælp fra to dygtige kunstnere kan skabe dit eget insektunivers. Har du en kunstner gemt i dig, så er kunstnerkoloni hos KulturCosmos i Viby måske noget for dig? 

Hvad med at give et gammelt møbel nyt liv? På Jyllinge Bibliotek kan du sammen med ”Genskab” få lov til pifte et møbel op og gøre det helt personligt, og du får selvfølgelig lov til at tage det med hjem. 

Vi skal også quizze denne sommer. I perioden fra 29. juni til 9. august vil der hænge quizzpørgsmål uden for bibliotekerne Jyllinge og Viby, og i Bibliotekshaven ved Roskilde Bibliotek.
 

Husk tilmelding

Normalt plejer Sjov Feries program at være samlet i en fysisk folder, men i år er det lidt anderledes. Sjov ferie har fået sin egen hjemmeside og det er hér du finder det fulde program. Klik ind på www.sjovferie.roskilde.dk og udforsk de mange fede tilbud. Vær opmærksom på, at de fleste aktiviteter kræver tilmelding.

Sjov Ferie er et tilbud fra Roskilde Kommune, som hvert år laver aktiviteter for børn og unge fra 6 til 16 år i skolernes vinter-, sommer- og efterårsferie i samarbejde med lokale arrangører.

Tags