Sjov Feries Vinterprogram

06.02.19
Sjov Ferie over hele kommunen. Billetsalget er startet!

Kom helt tæt på en babykrokodille eller kæmp i oppustelige bumperballs. Sjov Feries vinterprogram udkommer d. 29. januar smækfyldt med arrangementer. 
Billetsalget starter 4. februar.

Sjov ferie sørger for, at vinterferien bliver både sjov og lærerig for børn i Roskilde Kommune. 

I år med helt nye arrangementer i vinterprogrammet, for eksempel at møde babykrokodiller. Der er velkendte arrangementer, som går igen fra tidligere programmer, så der er mulighed for, at børnene kan deltage i deres yndlingsting. 

I uge 8 huser Roskilde Badene små babykrokodiller, som børnene har mulighed for at komme og opleve. Der er mulighed for at give den gas på en kæmpe oppustelig forhindringsbane på vandet. Der er også lagt i kakkelovnen til årets fedeste pool party for 6. og 7. klasse med DJ til popcorn, slush ice og fede konkurrencer. 

Kom og dans floss dans på Ragnarock, leg i Bumperballs i Viby hallen, spil lasergame på Roskilde Bibliotek, deltag i tegneworkshop på Gimle osv. 
Hvad ville et Sjov Ferie program være uden en portion sport? Der bliver rig mulighed for at få pulsen op til vandpoloturnering, kælkning, karate, bordtennis, volley og meget mere. 

Sjov Ferie programmet bliver uddelt på alle skoler i kommunen og kan findes på roskilde.dk/Sjovferie eller på dit lokale bibliotek.

Materialer