Slip din indre forfatter løs!

27.06.18
Skriv en fantasynovelle og vind en tur til London

Er du vild med fantasygenren og elsker at udfordre dig selv som forfatterspire, så er det nu, at du har muligheden for at deltage i Herlufsholm Fantasy Bogmesses store landsdækkende novellekonkurrence og vinde spændende præmier.

Er du er mellem 10 og 18 år, kan du deltage i novellekonkurrencen. Konkurrencen er inddelt i tre kategorier: 10-12 år, 13-15 år og 16-18 år.

For at deltage skal du skrive en novelle i genren ”fantasy”, hvor kun fantasien sætter grænser. Du må fortolke genren, nøjagtigt som du vil, blot historien indeholder et element af magi, noget overnaturligt eller fabeldyr.
 
Alle andenpladser vinder et gavekort til Bog & ide, sponsoreret af Langes Bog og idé i Næstved, mens førstepræmien til hver kategori i år vinder en tur til Warner Bros Studio i London incl. rejsegavekort til fly. Vinderne af førstepræmien får deres noveller udgivet af Tellerup på bibzone.dk samt en illustration af grafiker Danielle Finnster. De to bedste noveller i hver kategori vil blive offentliggjort på bogmessen den 20. oktober 2018.

Formelle krav til novellen:

  • For at deltage skal man skrive en novelle i genren "fantasy"
  • Man må fortolke genren som man vil, bare novellen indeholder et element af magi, noget overnaturligt eller fabeldyr
  • Novellen skal skrives på dansk. Novellen må højst fylde 10 A4 sider, med linjeafstand 1 ½ og bogstavstørrelse 12
  • Novellen skal have navn, alder, tlf. nr., mail, adresse og titlen i sidehovedet
  • Gem novellen i et word -dokument, og gem novellen med samme navn, som din fortælling har.  Så har vi lettere ved at finde din novelle mellem hundredvis af andre

De indsendte noveller, der ikke holder sig til formen, er ikke kvalificeret til at være med i konkurrencen.


Din novelle skal sendes pr. mail til piape@roskilde.dk senest 14. september 2018 kl. 12.
        
 

Tags
Materialer