Vær med i Sommerbogen 2021
Vær med i Sommerbogen 2021

Sommerbogen: Læs og vind

15.06.21
Danmarks største læsekonkurrence for børn.

De Danske Børnebiblioteker inviterer endnu en gang børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2021.

Man kan deltage i Sommerbogen fra den 11. juni til den 21. august, og det er nemt at deltage: Hent et udfordringsark på dit lokale bibliotek, læs en masse gode bøger hen over sommeren, og vær med i konkurrencen om fede præmier. Hovedpræmien er: Tøm en boghandel på 5 minutter!

Hvad kan man vinde?

Alle deltagende børn er med i lodtrækningen om 3 hovedpræmier, som er at tømme en boghandel på 5 minutter. Desuden får alle en gratis boggave, når man har gennemført Sommerbogen og afleveret udfordringsarket. 

Sådan gør du

  • Hent et udfordringsark på biblioteket fra den 11. juni
  • Læs 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
  • Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Aflever det udfyldte udfordringsark på dit lokale bibliotek senest den 21. august
  • Du er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier

Hvem står bag Sommerbogen?

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder for Sommerbogens fornemmeste opgave, nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og styrke læselyst og læseglæde.

Hvad skal du læse?

Du kan også finde masser af inspiration til lydbøger og e-bøger på eReolen Go og selvfølgelig kan du altid få vejledning og gode læsetips på dit lokale bibliotek. 
Hvis du er misundelig på dine børn over den fede læsekonkurrence, så fortvivl ej: i år der nemlig også en læsekonkurrence for voksne: #barelæse