Store Monster Lille Monster

02.09.20
Besøg vores nye udstilling om venskab og om at føle sig tryg og utryg.

Store Monster Lille Monster er en udstilling til de 3-8 årige om at føle sig tryg og utryg. Udstillingen er baseret på billedbøgerne om de to venner Store Monster og Lille Monster af den nordiske trio: islandske Áslaug Jónsdottir, svenske Kalle Güettler og færøske Rakel Helmsdal. I udstillingen, som du kan besøge på Roskilde Bibliotek, kan man blandt andet prøve en mørk skræk-tunnel. Tør du gå igennem den alene? Eller har du brug for en ven, der kan holde dig i hånden? Du kan også hænge blade på et venskabs-træ og lege i Store Monsters hyggelige værelse. I kan også læse en eller flere af historierne om de to monstervenner.

Udstillingen er en del af Fang Fortællingen, som er 10 litterære udstillinger for børn, der turnerer rundt på landets biblioteker. Du kan besøge den i hele åbningstiden på Roskilde Bibliotek frem til 15. november, og det kræver ingen tilmelding.

 

For at mindste risikoen for smitte med Covid-19, følger vi retningslinjer og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. Når I besøger udstillingen skal huske at spritte hænderne af.