Netværkstedet

Brug netværkstedet

Af Anonym (ikke efterprøvet)
13.11.18
Netværkstedet på Roskilde Bibliotek kan give de hurtige svar på dine it spørgsmål.

Vi hjælper med problemer med e-mails, nettet, tekstbehandling, tablets, smartphones m.m. Det er hjælp til selvhjælp, og vores vejledere har forskellige kompetencer, så der er naturlige begrænsninger. Vi hjælper dig altid et skridt videre, eller henviser dig til yderligere hjælp - enten på nettet eller professionelt. 

Under ombygningen af Roskilde Bibliotek finder du Netværkstedet i Salen. 

Har du glemt din kode, kan vi desværre kun hjælpe, hvis du har en gendannelsesfunktion. Har du ikke det, kan vi i henhold til persondataforordningen og af ressourcemæssige årsager desværre ikke hjælpe. 

I Netværkstedet finder du:

  • 16 pc’er med internetadgang og forskellige programmer, som du kan arbejde med
  • En vejleder, der hjælper dig videre med it-problemer. I hele åbningstiden
  • Farveprinter
  • Scanner . Du kan også scanne til email på vore fotokopimaskine, der står i garderoben ved toiletterne
  • Fax (0045 46 31 50 80)
  • Salg af USB-sticks 
  • Bemærk! PC'erne i Netværkstedet lukker 15 minutter før bibliotekets lukketid.

Se priser på fax, prints, usb og fotokopier

Introduktionskurser
Biblioteket tilbyder også introduktionskurser i Netværkstedet med mange forskellige emner. Introduktionskurserne kører fra februar til sidst i april og fra september til først i december.
Der er også kurser på lokalbibliotekerne. It-kurserne finder du i "Det Sker" i menuen for oven. Hold øje, for vi tilføjer løbende nye it-kurser. 

Forslag til nye kurser
Har du forslag til kurser i it, vi skal tilbyde?  Eller vil du gerne undervise i et emne? Send en mail til vejleder@gmail.com

SMS-tjeneste
Send en sms til 1999 med teksten : BIB IT - så får du besked når der er nye it-kurser. Det koster almindelig sms-takst, og du kan altid framelde dig tjenesten. Det gør du ved at sende tekst: BIB IT AFMELD til 1999. 

Tilmelding/Billetter
Tilmelding til kurserne sker ved at hente en billet på biblioteket  eller selv printe en billet fra billetlinket i kalenderen.
Kontakt Netværkstedet, hvis du har brug for hjælp til billetter. Du skal også have en billet til gratis arrangementer

Book en it-vejleder
Torsdage mellem 10-11, 11-12, 13-14  og 14-15 kan du booke en it-vejleder, der hjælper dig med lige netop dit problem. Vi kan ikke alt, men lover at hjælpe dig et skridt videre. Billetter finder du i "Det Sker" i menuen for oven. Du kan også få hjælp i Netværkstedet eller på dit lokale bibliotek til at booke en tid 

Netværkstedet
Tlf 46 31 50 70 - Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, kan du med fordel sende en mail : vejleder@gmail.com.