Jyllinge Bibliotek

Jyllinge Bibliotek

Grundet smittefare er alle vores biblioteker, arkiver og borgerservice lukket foreløbig frem til mandag den 13. april.

Men du kan stadig komme i kontakt med os. 
Du kan holde dig orienteret om situationen her.

 

Åbent 7-22
Du kan benytte dig af muligheden for selvbetjening, når der ikke er personale. Du får adgang til biblioteket ved hjælp af dit sundhedskort og en pinkode. Lån, aflevér, afhent reserveringer og brug biblioteket, når det passer dig.
Læs om selvbetjening her.

Mødested og materialer
Biblioteket er et uformelt mødested for alle i Jyllinge, der har lyst til at bruge vores mange tilbud om romaner, viden, oplevelser, læring, e-bøger, spil, film og fællesskaber og i øvrigt bare finde hygge og ro i rummene. Der er allerede en række fællesskaber, der bruger lokalerne til samvær, bl.a. vandreklub, legestue, læsekreds, strikke- og patchworkcafeerne.

Byd ind
Vi vil gerne lave flere arrangementer sammen med jer i byen, foreninger, klubber, institutioner og borgere. Vi har i forvejen et godt samarbejde med Roskilde Kulturskole, Egnshistorisk Forening Gundsø, Jyllinge Menighedsråd, Jyllinge Loppemarked og Jyllinge Festivalen. Hvis du har gode ideer til noget, vi kan bruge biblioteket til, må du endelig kigge forbi og få en snak.

Gundsøegnens Lokalhistoriske Arkiv
Har du interesse i lokalhistorie, så finder du Gundsøegnens Lokalhistoriske Arkiv på biblioteket. Arkivet dækker Gundsømagle, Hvedstrup, Jyllinge, Kirkerup og Ågerup sogne. Se åbningstider her.

Adresse

Bygaden 19
4040Jyllinge

Kontakt

Telefon: Info / 4631 8230 eller bibliotekar / 4631 8234

Besøg os

Uge: 14, 30.03 - 05.04
Uge: 14, 30.03 - 05.04
næste ›‹ forrige