Viby Bibliotek

Viby Bibliotek

Grundet smittefare er alle vores biblioteker, arkiver og borgerservice lukket foreløbig frem til mandag den 13. april.

Men du kan stadig komme i kontakt med os. 
Du kan holde dig orienteret om situationen her.
 

Biblioteket er et uformelt mødested for alle i Viby, der har lyst til at bruge vores mange tilbud som romaner, viden, oplevelser, læring, e-bøger, spil, film og fællesskaber og i øvrigt bare finde hygge og ro i rummene. Der er allerede en række fællesskaber, der bruger lokalerne til samvær.  For eksempel en ihærdig kortklub, en velbesøgt bibliotekscafé, som fungerer som socialt mødested for flygtninge, indvandrere og frivillige danskere. En flok 50+’ere mødes her på eget initiativ hver anden fredag til kaffe, kage og hygge.

Vi vil gerne lave flere arrangementer sammen med jer i byen, foreninger, klubber og institutioner. Vi har i forvejen et godt samarbejde med KulturCosmos og med Viby Cityforening om Høstfesten, der samler hele byen.  Hvis du har gode ideer til noget, vi kan bruge biblioteket til, må du endelig kigge forbi og få en snak.  

Åbent 7-22
Du kan benytte dig af muligheden for selvbetjening, når der ikke er personale. Du får adgang til biblioteket ved hjælp af dit sundhedskort og en pinkode. Lån, aflevér, afhent reserveringer og brug biblioteket, når det passer dig.
Læs om selvbetjening her.

Ramsøegnens Lokalhistoriske Arkiv
Har du interesse i lokalhistorie, så finder du Ramsøegnens Lokalhistoriske Arkiv i Viby. Arkivet dækker Dåstrup, Gadstrup, Snoldelev, Syv og Ørsted sogne samt stationsbyerne Gadstrup og Viby. Se åbningstider her.

 

Adresse

Tofthøjvej 11
4130Viby Sjælland

Kontakt

Telefon: Info / 4631 7372 eller bibliotekar / 4631 7373

Besøg os

Uge: 14, 30.03 - 05.04
Uge: 14, 30.03 - 05.04
næste ›‹ forrige