Felthåndbog der guider gennem den danske natur så man kan komme hjem med alt fra blåmuslinger og brombær til strandkvan, brændenælder og violer. Med madopskrifter og serveringsforslag til, hvordan man bruger det, man har fundet
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
57.1
ISBN
9788711359402
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
310 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
At sanke en spiselig blomst
Af Gustav Lindberg Maindal, bibliotekar på Roskilde BibliotekerneLæs mere
Anmeldelser
Jyllands-posten, 2014-07-06
Jyllands-posten, 2014-07-06Lektørudtalelse
Fin og anvendelig håndbog om spiselige planter, urter, frugter etc. fra den danske natur. Bibliotekerne har andre bøger om emnet, men Claus Meyers navn vil sikre efterspørgsel efter den udmærkede og inspirerende Naturalmanak på alle biblioteker