• Film (net)

Betaling med kreditkort når du handler på nettet

(2016)
Lær at shoppe på nettet

Materialets indhold

Har du holdt dig tilbage med at komme i gang med at handle på nettet, men er nu nysgerrig efter at lære det alligevel? Her lærer du, hvor nemt det er, og hvordan du skal sikre dig ved nethandel med kreditkort.

Sådan handler du i netbutikker

Der kan være nemt at handle på nettet. Man slipper for at skulle parkere bilen, tjekke åbningstider og at stå i kø. Men der er forhold man til gengæld skal være meget opmærksom på for at undgå snyd og før man betaler med sit kreditkort.

Du bør altid undersøge, hvem du handler med og vurdere om det er fornuftigt at handle med dem.

I denne video instrueres du i, hvordan du betaler sikkert med dit kreditkort. Efter denne video er optaget, er der indført nye sikkerhedskrav til betaling med kreditkort på nettet. Det betyder at du skal bekræfte betalingen med MitId eller SMS og sikkerhedskode. Dette er beskrevet i trin for trin vejledningen.

Se også kurserne "Kan julegaven byttes?" og "Trustpilot"

Kig efter e-mærket, hvis du handler i danske netbutikker. Dette mærke viser at du kan have tillid til netbutikken. Hvis der skulle opstå problemer med varen eller med betalingen ved en e-mærket netbutik, kan du få vejledning her.

På Forbrugerklagenævnets "Firmatjek", har du mulighed for at se de virksomheder, som efter at have tabt en sag i Forbrugerklagenævnet, ikke har efterlevet afgørelsen.

Mere på ekurser.nu