Foto af the beatles

Forårets musikarrangementer

Lyt, vær med og bliv klogere på musik.

Skru op for anlægget eller på med hørebøfferne og nyd noget god musik. Få overblikket over forårets musikalske arrangementer her. 

Lytteklub jazz

Vær med til vores lytteklub jazz, hvor jazzentusiaster tjørner sammen på Roskilde Bibliotek for at dyrke musikken. Tovholder og saxofonist Andres Christensen styrer slagets gang og starter også aftenerne med et kort oplæg om det aktuelle tema. Derefter er det bare at lytte og tale løs om musikken. 

Vær med: 13. februar, 13. marts, 17. april, 15. maj og 12. juni. Billetter er gratis og man booker bare en billet fra gang til gang. 

Læs mere og find din gratis billet her

Foredrag med Lotte Heise: Operaens vilde verden

Er opera kun for de grånede, nydelige damer med pagehår, og deres velholdte ægtemænd? Forfatter, entertainer, skuespiller og radiovært Lotte Heise fortæller mere om operaens vilde verden og fortæller om hvorfor opera ikke kun er for dem, der er født ind i det. 

Det sker 23. marts kl. 19-21 på Roskilde Bibliotek. 
Billetter koster 25 kroner og kan købes her

Foredrag: The Beatles 60 år

Tidligere musiker og mangeårig DR-vært Per Wium er vært for dette musikalske foredrag, der markerer 60-året for The Beatles' første udgivelse. Per Wium fortæller om The Beatles' tidlige musik, tager os med tæt på kompositionerne og undersøger hvilke aftryk gruppen har sat på musikhistorien. 

Det sker på Jyllinge Bibliotek onsdag 26. april. Billetter koster 25 kroner. Læs mere og køb billet her