Vil du aflevere materiale til arkivet

Bestil tid i arkivet

18.05.18
Book en tid og undgå kø.

Sådan gør du:

1. Vælg den kategori du vil reservere tid til.
  2. Vælg dato og klokkeslet for dit besøg.
  3. Indtast dit mobiltelefonnummer og klik på send.
  4. Du modtager en sms som bekræfter reservationen.

Klik her for tidsbestilling (siden åbner i et nyt vindue).

Dit besøg:

Betjeningen foregår i arkivet på Roskilde Bibliotek, Dronning Margrethtes Vej 14, 4000 Roskilde.

Ankom så tæt på din reserverede tid som muligt, så får du mindst ventetid.

Træk et nummer:

Træk et nummer i Info når du ankommer til Biblioteket, så vil du blive hentet af arkivets personale.

Når der er 2 minutter til din tid, kommer du automatisk forrest i køen.

Behøver jeg reservere tid?

Du behøver ikke reservere tid for at få betjening i arkivet, men hvis du vil undgå ventetid, kan det være en god ide.
Booker du ikke en tid, skal du stadigvæk trække et nummer i Info, og vente på at du bliver hentet af arkivets personale.