Få påmindelse fra biblioteket

Få påmindelser på SMS/mail

Få en påmindelse på mail eller SMS, når det er tid til at aflevere.

Få en påmindelse, når det er ved at være tid til at aflevere.
Du kan få besked på SMS og/eller mail, og det er selvfølgelig gratis.
Du vil også få besked, lige så snart bestilte materialer står klar til dig.

Sådan tilmelder du dig

• Log ind på vores hjemmeside
  • Vælg "Min konto"
  • Vælg "Rediger brugerprofil"
  • Indtast eller ret din mailadresse og dit mobilnummer
  • Klik på "Gem"

Du kan også tilmelde dig eller ændre dine oplysninger ved at henvende dig til bibliotekets personale.
Husk, at det er dit eget ansvar at aflevere til tiden. Det gælder også, selv om du ikke har fået besked fra os om, at du snart skal aflevere.

Forny:
Når man besvarer sin påmindelses-sms med "bibros forny", vil alle ens udlån blive forsøgt fornyet.
Man vil få svar tilbage om, at alle ens lån er fornyet. Eller at x antal lån ikke er fornyet. Så må man tjekke det selv i sine lånerforhold.