Om jazzklubben

12.10.22
Lytteklub for dig, der er til jazz

Jazzklubben er Roskilde Bibliotekernes jazz lytteklub, hvor musikentusiaster mødes og dyrker en fælles passion for jazz sammen. Alle er velkomne: Du behøver ikke have musikalske forudsætninger eller viden om jazz for at deltage. Du skal blot have lyst til at lytte sammen med andre og snakke om musikoplevelsen - det er superhyggeligt.

Hver gang er der et tema, som er en ramme om aftenen, og som tovholder Andres Christensen forbereder et oplæg på. Vi har tidligere lyttet til Beboppens pionerer, Aretha Franklin, Billie Holiday, Nina Simone, Svend Asmussen, Jan Johansson og Herbie Hancock.

Du er meget velkommen til at tage et par numre med, som passer til temaet, dele koncertoplevelser og meget andet for på den måde at give og få ny inspiration til vores individuelle musikunivers.

Tag musik med

Tag gerne en cd eller LP med, der passer til aftenens tema – eller foreslå streaming fra YouTube eller Qello Concerts. Glæd dig til at møde andre musiknørder, der gider høre efter!

Hvornår

Alle lytteklubaftener foregår normalt den 2. mandag i måneden fra kl. 19-21 i Musikken på Roskilde Bibliotek, Dronning Margrethes Vej 14. Se mere under ”Det sker”.

Tovholder: Klubvært Andres Christensen er Roskildenser, saxofonist og tidl. medlem af "Ung Jazz Roskilde”.

Spørgsmål om lytteklubben kan stilles til musikbibliotekar Sofie Jekel, sofieje@roskilde.dk