Venter du også på en bog?
Venter du også på en bog?

Titler, der ligner

Bøger, der minder om din reservation.

Hvis du er en af dem, der går og venter på din reservation, så har vi her samlet en række bøger, du kan læse mens du venter.

Mens du venter på Stine Pilgaard Meter i sekundet:

Jens Blendstrup Gud taler ud: Om tilværelsen i paracelhuset i Risskov ud fra sønnens synspunkt, med faderen, Gud i en absolut hovedrolle.

Hallgrimur Helgason Kvinden ved 1000 grader: Herbjörg på 80 bor i en ombygget garage med KOL, daglig hjemmehjælp, internet og en gammel håndgranat. Nu gider hun ikke mere og har bestilt tid til krematoriet. I glimt fortæller hun sin livshistorie. 

Gail Honeyman Elinor Oliphant har det godt: Sorgmunter roman om den kiksede Eleanor, der går uventet hjælp til at erkende den barske sandhed om sin egen opvækst. 

Lone Hørslev Sorg og camping: En række mennesker i en lille jysk by er vævet sammen i et sælsomt mønster.

Erling Jepsen Erna i krig: Sønderjyske Erna tager sammen med sin søn Kalle til fronten, da han indkaldes til tysk krigstjeneste under 1. verdenskrig. Med underfundig humor fortælles om Ernas biddrag til at tyskerne taber krigen. 

Joachim Meyerhoff Fortiden er ikke hvad den har været: Selvbiografisk roman fra Slesvig, skrevet med selvironi og kærlig overbærenhed. 

Mens du venter på Sara Blædel Den tavse enke:

Ann Cleeves Sort som ravnen: 1. del af Shetland-serien. På de øde Shetlandsøer findes en ung pige myrdet i sneen og snart er det ellers så fredelige og hyggelige samfund splittet af mistanker og frygt. 

Ann Cleeves Døden på stranden: 1. del af North Devon-serien. Politmanden Matthew Venn konfronteres med sin egen fortid i en religiøs sekt, da han skal løse gåden om et knivdrab på stranden. 

Jeanette Gerlow Skrig under vand: 1. del af serien om Katrine Vraa. Profileringsekspert Katrine Wraa bliver headhuntet fra England til en speciel task force, men bliver involveret i et mord. 

M. R. Hall Ligsynsdommeren: 1. del af serien om Jenny Cooper. Jenny er nyansat ligsynsdommer og da hun begynder at grave i to teenageres pludselige død, møder hun meget modstand.

Julie Hastrup En torn i øjet: 1. del af serien om Rebekka Holm. Rebekka Holm fra Rejseholder bliver sendt til barndomsbyen Ringkøbing for at assistere med opklaringen af et brutalt mord. 

Dolores Redondo Den usynlige vogter: 1. del af Baztán-trilogien. Politikomissær Amaia Salazar sendes til sin barndoms landsby i Baskerlandet. Hun har ikke gode minder derfra. 

Jenny Rogneby Leona: 1. del om Leona Rogneby. Krimi om den personlighedsforstyrede efterforsker Leona. Intet er, hvad det ser ud til.

Nina von Staffeldt Frosne beviser: 1. del af serien om Sika Haslund. En mærkelig virus hærger den vestgrønlandske by Sisimiut. Sika Haslund er vendt hjem til Nuuk og ansat som kommunikationskonsulent. Nu hvirvles hun ind i både damage control og afsløringen af fortiden synder. 

Mens du venter på Sissel-Jo Gazan Hvide blomster:

Chloe Benjamin De udødelige: Fire søskende opsøger en spåkone, da de er henholdsvis 7, 9, 11 og 13 år. Spåkonen kan forudsige folks dødsdag. Vi følger børnenes liv frem til dødsdagen. 

Sissel-Jo Gazan Blækhat: Rosa vokser op i 1980'ernes Aarhus hos sin mor, der er svampeekspert og bøssen Krudt, der er kunstner. Mange år efter bliver en kvinde forgiftet emd svampe - er der en sammenhæng?

Lisa Jewell Huset vi voksede op i: Familien Bird er lykkelig, velfungere, kærlig og stor. Der sker en ulykke og familien falder fra hinanden. År senere genforenes de. 

Lars Mytting Svøm med dem som drukner: Siden forældrene blev dræbt i en fransk skov, har Edvard boet på bedsteforældrenes gård i de norske fjelde. Da bedstefaren dør, sidder han tilbage med mange ubesvarede spørgsmål om familiehistorien.

Caroline Livingstone Brak: Da mormoren dør, må Christine tage fra København til Annisse for sammen med sine onkler at planlægge bisættelsen og rydde op i mormorens efterladte ting. I familiealbummet søger hun efter svar på familiens hemmeligheder. 

Anne-Cathrine Riebnitzsky Forbandede yngel: På baggrund af søsterens selvmordsforsøg fortæller soldaten Lisa om sin barndom med destruktive forældre og tre søskende

Benedict Wells Ud af ensomheden: Tre søskende mister deres forældre i en trafikulykke og må på hver deres måde kæmpe sig igennem tilværelsen for at komme overens med sorgen.

Nina Wähä Testamente: Far Pentti er mørk uden på og i sjælen; mor Siri har travlt med gøremål, og de 12 søskende, som engang var 14, har hver deres historie at fortælle.

Michael Frank Den fabelagtige familien Frank: Michael Fransk (d. 1959) fortæller om sin opvækst i 70'ernes Los Angeles i en usædvanligt tætvævet familie, hvor især forholdet til fasteren er nært, og viser det sig, problematisk, da Michael forsøger at løsrive sig. 

Materialer